Хотели в Смолян

Хотели в Смолян

Град заемащ част от котловината на река Черна. В Южна България, в сърцето на Родопите на 98 км. от Кърджали и на 104 км. от Пловдив се намира град Смолян. Поддържан , разрастващ се курорт с почивни бази и хотели.

прочети

Хотели в Рибарица

Хотели в Рибарица

Курорт подходящ за посещение през всеки един сезон от годината. Село Рибарица е с богата възрожденска история, с природни красоти на които всеки може да се наслади. Идеално място за прекарване на почивните дни или по-продължителен отдих, като гости на хот

прочети

Хотели в "Св. св. Константин и Елена"

Хотели в \"Св. св. Константин и Елена\"

Във Варна, вторият по големи град на България, който е и морската ни столица се намира един от първите курорти „Св. св. Константин и Елена”.

прочети

Хотели в Странджа

Хотели в Странджа

В сърцето на Стара планина се намира туристически комплекс Странджа. Спокойна атмосфера подходяща за туристучески походи и организирани разходки от хотелите в Странджа.Богата и красива природа с възможност за целогодишно посещение.

прочети

Хотели в Добринище

Хотели в Добринище

В Югозападна България се намира кътче скрито от три планини-Пирин, Родопите и Рила. Само на 6км. от Банско е балнеолечебния курорт Добринище. С красота, природни дадености, спокойствие и хотели с гостоприемни служители.

прочети