Acer TravelMate B113 - лаптоп за студенти

Acer TravelMate B113 - лаптоп за студенти

Acer е компания, която е известна на всички интернет потребители. Пазарът предлага продукти с различни параметри и функции. Клиентите определят търсенето. В продължение на няколко години, компютърната компания беше насочила ниманието си към задоволяване на нуждите на бизнес средите.

Компютрите от линията TravelMate са снабдени с всички екстри, от които би имал нужда един бизнесмен. Но, за да се развива успешно един бизнес, той трябва да бъде насочен към задоволяване на нуждите на по – широк кръг от клиенти. Поради тази причина, екипът на Acer взе решение да обърне внимание на една често пренебрегвана група от потребители – учениците и студентите.

Компютърът TravelMate B113 е създаден за младите хора. Цената, на която се предлага технологичният продукт е съобразена с финансовите възможности на младежите. Моделът е с тегло около 1,36 кг. Дизайнерите на фирмата знаят, че за да привлекат вниманието на младите хора, те трябва да заложат на съвременен дизайн. Компътърът е изключително тънък – едва един инч. Представеният ноутбук се отличава с конфигурируемост. Най – добрият представител на тази линия преносими компютри притежава твърд диск, който се отличава с капацитет до 500 GB. Процесорът е Core i3 Ivy Bridge. Компютърът притежава RAM с размер 4 GB. Мониторът на TravelMate B113 е с пиксели 1366 х 768. Компютърът оперира с помощта на Windows 8. Ако трябва да се посочи слабо място в представения продукт, то това би била липсата на тъч управление. Но това е определящ фактор за по – ниската цена, на която се предлага преносимият компютър. Ноутбукът предлага няколко изхода за USB . Повърхността на коспуса не е толкова здрава. Компютърът трябва да бъде предпазван от случайни удари и изтървания на пода. За допълнително удобство на собственика на този портативен ноутбук, пособието е снабдено с Bluetooth и WiFi. Клавиатурата е удобна , а тъч пада отчита всяко докосване. Вградените камера и микрофон предлагат възможността за провеждане на конферентни връзки в онлайн пространството. Страните, в които се предлагаше първоначално този компютър бяха САЩ и Канада. В края на лятото на 2012, TravelMate B113 навлезе и в домовете на европейците. Този модел компютър се определя като най – добрия избор за всеки студент. Ноутбукът е изключително удобен за пренасяне поради малките си размери и тегло. Инсталираните програми са съобразени с нуждите на всеки учащ. Компютърът прави ученето по – лесно и забавно. Дизайнът е иновативен и стилен. Ноутбукът TravelMate B113 ще задоволи и най – претенциозните вкусове. Ниската му цена го превръща в едно от най - подходящите учебни пособия.

Етикети
Acer, TravelMate, лаптоп
Сподели статията