Актуални цветови комбинации в зимната мода

Актуални цветови комбинации в зимната мода

Сезоните се менят, а с тях и модата. Моделите и цветовете на предлаганите дрехи са винаги съобразени с това, което диктуват световно известните дизайнери. Тоалетите създават първото впечатление за всеки човек, а подходящата цветова комбинация във визията засилва първоначалното усещане от запознанството. Настоящият зимен сезон също не е лишен от нови предложения в областта на цветовете. Запознайте се с последните модни решения в цветната палитра на дизайнерите.

Вечният и класически черен цвят може да бъде носен самостоятелно. Но, ако комбинирате дреха в черно с червен аксесоар ще получите несравним контраст. Новото предложение е съчетаването на черния цвят със сив. Изключително модерна комбинация ще бъде и черно с цвят каки. Дизайнерите съветват да включите наситения син цвят, но в съчетание с райе или точки в черно. Както е известно, червеният цвят е цветът на страстта. Тъмните му нюанси могат да предизвикат смущение, ако бъдат носени самостоятелно. Тази зима, дизайнерите съветват дамите да заложат на комбинации между цвят бордо и оранжево, меко жълто или тъмно синьо. Топлите цветове ще внесат оживление в иначе зимното настроение. Характерен цвят за студения сезон е кафявото. Тази година ще бъде изключително модерна комбинацията между светъл кафяв нюанс и оранжево или светло лилаво. Разнобоят между цветовете се наблюдава в почти всички зимни колекции. Както стана ясно, зимата на 2012 – 2013 г. ще бъде белязана от възхода на сивия цвят. Комбинациите със сиво ще бъдат изключително актуални. Съветът ни към дамите е да съчетаят сивия цвят с бял или черен. Смелите комбинации между сиво и светло синьо, сиво и оранжево и сиво и розово ще привлекат погледите. За любителите на ярките цикламени нюанси ще кажем, че през този сезон те ще бъдат модерни в съчетание с тъмно син цвят. Съчетание на блуза в цикламено и дънки в синьо ще бъде тотален хит. За дами, които обичат да пресъздават тайнствен и мистичен външен вид ще споменем, че лилавият цвят излиза на преден план в комбинация с черно. Заложете на рокля в светло лилаво, подберете широк колан в черно и оберете овациите на околните. Многоцветността присъства във всяка зимна визия за новия сезон. Дизайнерите правят смели комбинации от кафяво, розово, синьо и бордо. Модата на скучните и еднотипни зимни дрехи е безвъзвратно забравена. Заложете на блуза в бордо, панталон в розово и връхна дреха в кафяво. Гарантирано е, че няма да останете незабелязани.

Смелите цветови комбинации ще стават все по – модерни през новия зимен сезон. Позволете си да експериментирате и провокирайте себе си и околните.

Етикети
бордо
Сподели статията