Бойлерите Praktik - пътят на сигурността

Бойлерите Praktik - пътят на сигурността

„Дипломат Корпорейшън” ООД е името, което осигурява гаранция за качество. Ако искате уреди за дома, които да се впишат в луксозната обстановка, то разнообразието на марката ще Ви даде избор на цветове и дизайни. Този път обаче, Diplomat се погрижи и за безспорното качество на така важните за всеки дом, бойлери. Серията Praktik, която излезе на пазара, е с гарантирано българско производство, което има за цел да даде на потребителите максимална мощност, качествено нагряване и добро енергоспестяване.
Както винаги, Diplomat се погрижи за всеки вкус и за най-претенциозните предпочитания. Българското производство удовлетвори нуждите на клиентите, като изработи бойлери с хоризонтално и вертикално поставяне. За по-малки или по-големи бани, моделите Praktik винаги са правилният избор.

Терморегулаторът е функцията, с която ще спестите от сметки за ток и излишно нагряване. Това е екстрата, която никога няма да Ви предаде по пътя към по-ниските разходи. Термометърът пък е допълнението, което винаги показва температурата на водата и Ви дава удобството да прецените дали е време за топъл душ. Вече часовете и минутите нямат място при нагряването на водата, защото мощността на българските бойлери не се измерва с тези единици.

Ключът за включване и изключване е изведен отделно, за да Ви даде удобството, от което се нуждаете при използване на тези български бойлери, които можете да откриете на безумно ниски цени.

Ако обаче, все още се питате дали бойлери Praktik Ви гарантират и нужната безопасност, то ние ще Ви кажем, че няма място за притеснения. Всички европейски изисквания за безопасност са спазени, а металният възвратно-предпазен клапан е екстрата, която Ви осигурява още по-голям комфорт и спокойствие.

Забравете за притесненията и излишните разходи. Вече няма място за тревоги, че сте забравили бойлера включен. Българското производство създаде ново поколение модели, което спира при достатъчно нагряване и Ви гарантира безопасна употреба и безаварийно използване.

Етикети
бойлери, качество
Сподели статията