Да учим английски чрез сугестопедия

Да учим английски чрез сугестопедия

Сугестопедия е учебен метод, който залага на психология и педагогика. Измислен от от професор Георги Лозанов и получава вот на доверие от стотици хиляди не само в България, а и на извън нея. Системата работи безотказно при обучение по английски, френски, немски, испански, италиански или друг език.

За да учите английски език чрез сугестопедия е достатъчно, да намерите подходяща школа, която ще се занимае с вас. Слава богу в България има няколко отлични места, които да използвате при нужда. В тази статия сме се спрели на сугестопедичния център Алегро Виваче, който има клонове в София, Бургас, Варна и други.

Центърът предлага изучаване на чужди езици по метода сугестопедия. Няма ограничение за възрастта на желаещите курсисти, като учебниците и учебните помагала влизат в общата такса за курсовете. Последните се провеждат на принцип групови сеанси в спокойна обстановка със специализиран преподавател.

От съществена важност при сугестопедията е ученика да иска и търси развитието си в дадена област. Обучението цели събуждане на желанието за усвояване на английския език или друг.

В класната стая се говори предимно на английски и рядко се чува българска реч. Уроците са интензивни и понякога натоварващи, но това един от принципите на системата.

За сравнително кратко време вие започвате да мислите на английски, водите свободни разговори през целия ден все едно, че цял живот сте учили това. Посетете школата Алегро Виваче и ще се уверите във всичко, което четете в тази информационна статия.

Обобщение

Правилата на сугестопедичните уроци по чужди езици са много, но има и доста облекчения за курсистите. При нас няма, да получите домашна работа или пък да ви ангажираме с извънкласни занимания. Всичко се случва във времето, което отделяте за посещение на избраното от вас училище. И ако не сте вярвали в бързото и лесно научаване на английския е време за сугестопедия.

Етикети
английски език, обучение
Сподели статията