Хотели в Добринище

Хотели в Добринище

В Югозападна България се намира кътче скрито от три планини-Пирин, Родопите и Рила. Само на 6км. от Банско е балнеолечебния курорт Добринище. С красота, природни дадености, спокойствие и хотели с гостоприемни служители.

Прекарайте ваканцията си сред планината. Присъствайте на ежегодния събор в хижа „Гоце Делчев” в средата на месец Август. Станете гости на хотелите в Добринище, за да си осигурите време да посетите 17-те инерални извори, басейнът „Римското банче”, единствената по рода си градина за еделвайси. Действащият водопад „Свети Никола” и манастирът „Свети Пантелеймон”.

Курортът целогодишно е посещаван. През летните дни си организирайте еко-туризъм, а през зимата съчетайте ски пистите и лифтовете с топлото гостоприемство. Любителите на природата могат да предприемат и малко приключение поемайки по туристическите пътеки, които водят до връх Безбог и езерата Тевното и Поповото.

Погрижете се за Вашата почивка, комбинирайте ски и СПА процедури. Хотелите Ви осигуряват и плаж на открити басейни. Природата, красотата, съчетанието с полезното и приятното прави Добринище примамливо място за всеки.

Етикети
Добринище, хотел
Сподели статията