Хотели в Странджа

Хотели в Странджа

В сърцето на Стара планина се намира туристически комплекс Странджа. Спокойна атмосфера подходяща за туристучески походи и организирани разходки от хотелите в Странджа.Богата и красива природа с възможност за целогодишно посещение.

Странджа крие красиви гледки по своите пътеки.Съхранила в себе си историческо минало и съумяла да запази културното си наследство.Река Велека ще Ви отведе до местността Чучуринката.Посетете резерватите,които пазят множество растения и животни.В блозост до село Сливарово е резерватът „Узунбаджак”-богат на дъбови и букови гори.Странджанските пещери могат да се разгледат в резерват „Витаново” и резерват „Тисовица”.

В планината са запазени множество паметници от древните траки,в местността „Каменска бърчина” са съхранени и останки от скално тракийско светилище.Туристите предпочели да са гости на хотелите в Странджа имат възможност да посетят и манастирите „Света Петка” и Голямобуковски манастир.

Станете част от селският бит и култура.Посетете българските села в местността:село Българи,село Звездец,село Момина църква и село Бръшлян.

Тих и спокоен живот.Запазила в себе си непокътнати места.Това е Странджа.Бъдете гости на хотелите,насладете се на природни,чудни гледки и си подарете пълноценна почивка на Вас и Вашето семейство.

Етикети
Странджа, хотел
Сподели статията