Хотели в "Св. св. Константин и Елена"

Хотели в \"Св. св. Константин и Елена\"

Във Варна, вторият по големи град на България, който е и морската ни столица се намира един от първите курорти „Св. св. Константин и Елена”.

Предлагащ на посетителите си разнообразие от развлечения и хотели, оформили специални оферти, удобства и достъпни цени.
Курортния комплекс се намира на 10 км. от центъра на Варна и на 6 км. от края на града. Най-старият комплекс носи името на параклисът „Свети Константин и Елена”, известен е също и със старото си име „Дружба”.

Целегодишно се посещава от множество туристи. Комплексът предлага разнообразие от места за посещение и разходка. Могат да се видят корабът-ресторант „Сириус” и два от басейните с гореща минерална вода, подходящи за отдих и през зимата. С течение на времето курорта се разраства, изградени са много места за забавление-рали писта, провеждане на водни спортове, клубове, ресторанти, магазини и хотели с постоянно обновяващи се промоций за своите гости. В „Свети Константин и елена” присъства постоянен полицейски патрул грижещ се за Вашата безопасност, осигорен е редовен превоз до град Варна, отворени са аптека и поща.

Дали на красивият плаж, или от терасата на избраният от Вас хотел, задължително получавате очакваната от Вас почивка и спокойствие. Място за отдих в приятелска компания, или със семейството Ви. Гарантира се Вашето приятно изкарване на горещите летни дни. Интересът към курорта е постоянен, разрастването му е бързо и качествено. Тихо и спокойно място с изгодни предложения , красиво и модерно строителство.

Етикети
Св. св. Константин и Елена, хотел
Сподели статията