Хотели в Ягодина

Хотели в Ягодина

В Западни Родопи има място, което предлага тишина и спокойствие, съчетано с чист планински въздух и хотели с достъпни цени и удобства. Село Ягодина е част от община Борино, Смолянска област.Отидете ли там виждате гористият връх Дурдага.

Могат да се посетят Буйновското и Триградското ждрело.Провеждат се туристически сбирки за разглеждане на една от основните забележителности, а именно Ягодинската пещера.Организирайте си поход и по еко-пътеките, които ще Ви заведат до приказният Дяволски мост, пещерата с любопитна и древна история „Дяволското гърло” и „Хайдушки дол” –един красив водопад.

Ягодина провежда и няколко ежегодни събития, които трябва да бъдат видяни. Предпочетете ли да бидете гости на хотелите в курорта през първата седмица от мисец Септемри ще се насладите на празника на селото, който е пъстрота от носии, гайди, надпяване и веселба.Всяка година и на 3-ти март можете да се включите в похода до връх „Свети Илия” в чест на освобождението от Османско иго, а след това покачете адреналина следейки офроуд състезанието. Небезинтересно е и посрещането на всяка Нова Година.То започва с паленето на огън в средата на селото и всички гости и жители се надиграват до сутринта. Докоснете се до бита на едно красиво селце.

Бъдете гости на хотелите в Ягодина, ще Ви посрешнат сърцато и безкористно.Една приятна почивка на място, което ще посетите отново.

Етикети
хотел, Ягодина
Сподели статията