Има ли ефект от пръскане срещу хлебарки?

Има ли ефект от пръскане срещу хлебарки?

Много семейства в България се питат има ли ефект от пръскане срещу хлебарки. Разбира се, всичко зависи от използваните инсектициди и начина на противодействие срещу пълзящите гадини. Повечето домакинства инвестират в стандартните спрейове, които биха ограничили хлебарките, но по никакъв начин няма да ви избавят от тях.

Ключът към палатката, е в употребата на доказани препарати убиващи не само вредните насекоми, а и яйцата им, така че да се спре размножаването във вашите помещения. Препоръчва се да напръскате два пъти годишно, защото само една сесия не е достатъчна.
Сериозното пръскане срещу хлебарки обхваща рисковите зони на вашите домове или офиси. Ние екипа на Preventa BG знаем къде се намират горещите точки, наричани още леговища и ги дезинфекцираме посредством изпитани с времето методи. Всичко това струва пари, но не толкова много, че да търпите денонощен тормоз от неканени гости.

Започнахме, както всяка една обикновена фирма за ДДД услуги, с един камион и човек, който пръска против хлебарки, мравки, кърлежи и гризачи. Малко по-късно обаче намерихме себе си и доказахме големите си възможности. Днес се стремим да помогнем на възможно най-много хора имащи проблем с буболечки вкъщи или на работното място.

Купешките препарати за пръскане дават някакъв ефект, ала той е временен и не отговаря на изискванията ви. Специалистите са такива, защото са минали през съответното обучение, познават навиците на различните видове насекоми, плъхове или мишки. Неслучайно пишем тази статия, която освен рекламна цел, ви предоставя решение на дългогодишните разправии с хлебарките.
Редовната профилактика на вашето жилище или офис, ще спре страха от зарази и онова неприятно чувство, че нещо пълзи по кожата ви. От стотиците си срещи с клиенти, сме разбрали неприятната тръпка идващата от насекомите и е крайно време да се съпротивите на този тип психически тормоз. Вижте сайта ни и ни се обадете, за да ви измъкнем от патовата ситуация.

Етикети
вредители, хлебарки
Сподели статията