Коледа с VICTORIA‘S SECRET

Коледа с VICTORIA‘S SECRET

Коледа не би била същата без палавото намигване на моделите от VICTORIA‘S SECRET. Верни на традициите, екипът на известната модна марка събра на едно своите любими ангели - Lily Aldridge, Erin Heatherton, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes и Candice Swanepoel. Проектът беше ясен – групово изпълнение на коледна песен. За радост на мъжката част от почитателите на VICTORIA‘S SECRET, моделите бяха облечени в оскъдни костюми на добрия старец, Дядо Коледа. Очевидно, гласовите дадености не бяха поставени на преден план.

Както всяка година и през тази, дизайнерите на модния бранд представиха точно на време коледния каталог на VICTORIA‘S SECRET. Той носи името „Christmas Dreams and Fantasies“. Каталогът излезе веднага след зашеметяващото представяне на сутиена „Floral Bra „ като коледен подарък. Това, което превърна луксозното горнище в световно известен артикул са пришитите към повърхността на плата аметисти, рубини, сапфири и диаманти в бял, розов и жълт цвят. Предложенията за коледен подарък на дизайнерите от VICTORIA‘S SECRET включват горнища, които са богато украсени с малки диаманти и полу скъпоценни камъни. Цветовете на облеклата са съобразени с модерните за сезона – бяло и черно, светло розово, червено, комбинация от червено и черно, животински принтове, райета и червено каре. Подаръкът може да се състой както само от горнище, така и само от долнище. Комплектите са изключително луксозни. Коледният каталог на модния бранд включва предложения за жени – съблазнителни и такива, които обичат да се чувстват удобно с бельото си. Комплектите от спално облекло са едноцветни ( в розово и сиво) и в принт (райе или каре). Облеклото е разделено на категории – за жената, която обича да празнува, за чувствената дама, за практичната жена и други. Бельото за съблазнителки е изработено от прозрачни и дантелени материи. Цветовете са червен и тигров принт. Предлаганите сутиени са декорирани с модерните флорални елементи. Корсетът в черно и червено в комплект с жартиери и черни чорапи представлява истинско коледно изкушение. В някои комплекти се срещат комбинации от страстния червен цвят и блестящото златисто. Предлаганите аромати от VICTORIA‘S SECRET засилват още повече топлината на Коледните празници. Корсетите, които се предлагат в празничния каталог са предрешени в нежно розов цвят и бяло. Към някои от долнищата са пришити закачливи елементи като панделка в червено и пера в черно.

Дизайнерите от VICTORIA‘S SECRET направиха обръщение към всички дами, по целия свят. То гласеше „Не е необходимо да бъдете супер модели, за да се облечете с нашите дрехи за Коледа! Зарадвайте себе си и любимите хора!“ Очевидно и тази Коледа ще премине под знака на сексапила и красотата.

Етикети
VICTORIA‘S SECRET, коледа
Сподели статията