Конферентни зали за бизнес презентации

Конферентни зали за бизнес презентации

Имате ли нужда от наем на конферентни зали за вашите бизнес презентации, семинари и лекции. Ако отговорът е да, днес в столицата София може да намерите едно чудесно място, което освен просторни помещения до сто и двадесет души, ще ви предложи подходящото оборудване за целите ви.

Какво предлагаме за вас


Става дума за конферентни зали под наем от http://essence-center.com, които впечатляват с визия и стил. Висококачествената мебелировка създава една неповторима бизнес атмосфера, която ще допадне на вашите гости, партньори и служители. Удобствата включват достъп до интернет, зала за отдих, бюра и офис маси, табла и всичко, което ви е необходимо.

Essence Center се слави с организацията на важни конференции на най-високо ниво. При нас са идвали десетки популярни фирми, за да проведат своите бизнес презентации на продукти или услуги, като всички останаха доволни от обслужването ни.

Както сами ще забележите ние се стремим да работим по западен образец предлагайки отлични в техническо отношение конферентни зали. В сайта ни ще видите снимки от състояли се събития, така че да придобиете представа за предложенията ни.

Защо да изберете зали под наем от Essence center

Нашият център отбеляза една година от както отдава зали под наем в София. До момента от услугите ни се възползваха Nestle, Danone, Allegro Vivace, Wyser, Bimec и много други известни компании, на които благодарим, че решиха да работят именно с нас.

Ако се възползвате от гъвкавите ни оферти ще получите опции за избор на конферентни зали, терапевтични и трейнинг зали, специално клубно пространство, уъркшоп помещения и още прочие.

В техническо отношение разполагате с Wi-Fi, озвучителна и мултимедийна система, възможност за използване на преводач, кафе и напитки и още куп екстри, за които ще ви информираме на място. Както сами виждате стараем се да осигурим приятния ви престои при нас, а дали сме успели със задачите ще кажете вие. На добър час!

Етикети
конференции, София
Сподели статията