Лятото - време за експерименти със стилове, материи и текстури

Лятото - време за експерименти със стилове, материи и текстури

Лятото е време, през което без проблеми можем да покажем собствен стил и вкус, да експериментираме със стилове, материи и текстури. Само трябва да знаем актуалните модни тенденции, към които трябва да насочим вниманието си.

През това лято гръцкият стил определено се налага при дрехите. Оголено рамо, една презрамка или един ръкав присъстват при много ефектни рокли, блузи и туники, които изглеждат много романтично и секси. В лятната жега понякога ни се иска да тръгнем голи. За да се чувстваме по-комфортно под палещите лъчи, ще ни помогнат модните свободни блузи и ризи от естествена лека материя в бяло или светли цветове, по-модерни от всякога. Пъстрите щампи през това лято ще присъстват не само върху летните рокли и поли. Смело може да сложите и панталони с ярки рисунки, най вече на цветя. Не забравяйте, че те придават обем и трябва да се съобразите със своята фигура. Лятото е абсолютно подходящо да включим в живота си ярките цветове. Предимство имат райетата, които не са в традиционното черно и бяло. Може да поекспериментирате с комбинация от няколко цвята, а дамите, които се радват на стройна фигура, могат да се движат и в къси раирани панталони. Леопардовите шарки леко се изместват от актуалните по-престижни изображения на рисунки на лебед или паун. Последна новост са африканските и азиатските мотиви. Това определя и цветовете на лятото – пясъчен, зелено и синьо. Металният блясък е отново на мода. Разбира се, в пола, която намеква за фолио, не всяка жена може да тръгне, но е полезно да опитате нови свежи и стилни неща.

Летните рокли определено са къси и свободни, като туники, с по-ярка и дълбока цветова палитра. Това позволява да се носят както с високи, така и с ниски сандали. Модните цветови нюанси са пастелните и ярките, сребро и мед. Добре е черните панталони да бъдат заменени от модели в синьо и зелено. Може да експериментирате и с лилава пола. Лятото е време , когато може да вкарате в гардероба си някои дори луди решения, но през този сезон това е позволено, стига да ви носи усещането за стилна и неустоима визия.

Сподели статията