Майсторски предвиждания (Predictor) | Футболан

Майсторски предвиждания (Predictor) | Футболан

Смяташ, че познаваш идеално всяко от водещите първенства в Европа? Футболан ти дава възможност да покажеш колко добър си наистина и да премериш сили с конкуренцията, като прогнозираш мачовете от английската Висша лига, германската Бундеслига, френската Лига 1, Серия А и Ла лига, както и в европейските клубни турнири.

Майсторски предвиждания (Predictor) е класическа игра, с която Футболан отправя предизвикателство към всички любители на футбола, които искат да докажат експертните си умения.
Играта ви предоставя възможност да изберете неограничен брой мачове, предварително посочени в нашата програма, от водещите европейски клубни първенства, както и от най-престижните континентални надпревари – Лига Европа и Шампионската лига.

Всеки участник дава прогноза само за точния резултат в двубоя.

Но всъщност, има два компонента от всеки мач, които носят точки: крайният победител от двубоя и точният резултат.

Ако познаете само знака, но не и точния резултат, печелите една точка за класирането. Ако познаете и точния резултат от двубоя, печелите още три точки.

Участниците се борят в общо класиране, като има и подреждане за всяко отделно първенство или надпревара (Шампионска лига, Лига Европа). Водещият критерий в класирането е броят спечелени точки от всеки участник. Това означава, че предимство в играта имат тези от вас, които са най-активни, но също така и най-точни в прогнозите си.

Тъй като познаването на точния резултат се възнаграждава с три пъти повече точки от познаването на знака, играчите, които са добри в познаването на крайния изход ще имат сериозно предимство в дългосрочен план.

Етикети
игри, футбол, футболан
Сподели статията