Модерни на плажа

Модерни на плажа

Плажът е мястото, където дамите искат да бъдат едновременно модерно облечени и привлекателни, но също така и да се чувстват максимално комфортно. Не винаги обаче, банският костюм по последна мода е достатъчен, за да привлечете погледите на плажния подиум. Запознайте се с 6-те топ тенденции за плажната мода на лято 2015:

Плажна рокля

Тя е универсалното решение за стила през лятото, независимо от мястото, повода и времето. Плажната рокля е перфектното спасение, без значение дали е къса или дълга, с презрамки или бюстие. За да си осигурите прохлада през горещите летни дни, заложете на материи като лен, коприна и вискоза.

Туника

Ефектната туника, тип мини рокля е най-честият избор при дамите, които се стремят към модерна визия напоследък. Водещият цвят при тях е белият, но и по-ярките нюанси не му отстъпват. Туниките от дантела, лятна прежда, памук, лен и ефирните материи се ползват с приоритет.

Къси панталонки или рокля

Предимството им е, че си подхождат идеално с бански, който е с горнище по врата или с цял спортен модел. За вечерното плажно парти може да съчетаете панталонките с бански, декориран с фотопринт.

Гащеризон вместо рокля

Тъй като е особено актуален за лято 2015, гащеризонът се предлага в широко разнообразие от модели, така че може да заложите на такъв с бюстие и къси панталонки за плажа. Материите, които са подходящи са памукът, летният деним и вискозата.

Парео и шапка

Пареото в ярки цветове и шапката с периферия са вечната класика за модерна плажна визия. Пареото позволява да експериментирате по много начини, в зависимост от това как сте го завързали, така че може всеки ден да изглеждате различно. Шапката придава изтънчен вид и загадъчност, освен това е винаги модерна.

Раница или кошница

Раницата за гърба и плетената кошница са топ тенденциите за плажната мода тази година. Кошницата може да допълни по-елегантната визия, а раницата перфектно се съчетава със спортната. И двете обаче, побират без проблем всичките ви необходими вещи за престоя на плажа, така че няма да сгрешите при избора си.

Ако и вие търсите своята рокля за плажа, вижте предложенията в сайта http://www.kaymu.bg/

Етикети
лято, плаж, рокля, шапка
Сподели статията