Модни брандове, които всеки трябва да познава

Модни брандове, които всеки трябва да познава

Известните дизайнери по цял свят диктуват последните модни тенденции. Цветове, материи и модели се определят от най – известните модни брандове и екипите, които работят за тях. Често пъти, хората искат да се снабдят с дреха носеща качеството и логото на световно известна модна марка. Проблемът е, че голяма част от обществото не е запознато с това, кой владее модните пазари. Невъзможно е да знаем всичко за всеки съществуващ бранд. Но е факт, че има няколко модни компании, които всеки трябва да познава.

Марката Versace е честно използван синоним за мода и стил. Модната къща се открива в Милано (Италия) от прочутия Джани Версаче. Днес, лицето, което представя марката в модния свят е Донатела Версаче. Модният бранд е известен с мъжките и женски линии модни облекла и аксесоари. Дамските чанти с логото на модната къща са търсени от всички жени по целия свят. Логото на Versace не може да бъде сбъркано. То изобразява главата на митичната горгона Медуза. Следващият моден бранд, който всеки трябва да познава е Chanel. Марката става световно известна през 1925 година. Популярният и днес парфюм Chanel №5 е представен пред публика от цял свят. Вечната класика, малката черна рокля в комплект с перлена огърлица е следващото творение на безсмъртната Коко. Символът, по който ще разпознаете модния бранд са две разположени огледално букви „С“. Тези, които следят с интерес модните новини все още помнят скандала, който се развихри в модна къща „Galliano“. Дизайнерът Галиано беше освободен от редиците на модния бранд, поради направени расистки изказвания. Модната къща направи своя дебют през 2008 година. Днес, с логото на Galliano се предлагат линии със спортно облекло, аксесоари и мъжки и дамски облекла. Световно известен моден бранд е Armani. Модната къща се открива през 1974 – 1975 година от дизайнера, Джорджо Армани. Първоначалният успех на марката се дължи на изкараните колекции с мъжко облекло. В съвремието, Armani предлага на своите почитатели мъжки и дамски линии облекла, парфюми, обувки и аксесоари. Французите са познати на целия свят с добрия си моден вкус. Модният бранд Givenchy донася световна слава на френската столица. Той става толкова известен, че дори хора, които не следват модните тенденции са наясно с това, кой работи в Givenchy. Модната къща е открита през 1952 г. Брандът предлага широк спектър от мъжки и дамски колекции облекла, аксесоари и парфюми. Ако претендирате, че разбирате от мода и стил, то със сигурност трябва да познавате Gucci! Модният бранд предлага колекции облекло за дами и господа, аксесоари и бижута.

Модните марки, които владеят света на модата са безброй. Miss Sixty, Ferre и Valentino са само малка част от групата на модните диктатори.

Препоръчваме ви Онлайн магазинът за LED Осветление 168.bg

Сподели статията