MVPen Touch 8 - за ноутбуци Windows 8

MVPen Touch 8 - за ноутбуци Windows 8

Светът на компютрите претърпява развитие във всяка изминала минута. Само няколко години след появата на лаптопа, пазарът на техника представи на потребителите ноутбука – умалено копие на преносим компютър. Скептиците предричаха неуспех на новата стока, но за радост на хилядите потребители, те не се оказаха прави. Днес, ноутбукът не отстъпва по нищо на настолния компютър и лаптопа. Функциите се доразвиват с цел да се представи най – доброто и високо качество на съвременния човек.

Япония е била винаги асоциирана като страна на технологичния прогрес. В тази насока, японската компания MVPen Technologies представи на компютърния пазар своя нов продукт - MVPen Touch 8 . Той е съобразен с параметрите и изискванията на всеки ноутбук. Единственото условие за ползването на това технологично средство е оперирането на ноутбука с Windows 8. Какво представлява новаторският продукт? На пръв поглед, MVPen наподобява стилна химикалка. Тя може да бъде използвана с ноутбуци, към които няма инсталирани специални тач панели. Производителите обясняват действието на технологичното чудо по следния начин – Когато върхът на писалката се притисне към екрана на ноутбука, информацията се пренася към малкия компютър. Този пренос на данни се осъществява с помощта на инфрачервени и ултразвукови вълни. Елегантната химикалка се свързва към ноутбука чрез USB. MVPen Touch 8 се зарежда с помощта на две малки батерии. Технологичната новост може да бъде използвана при всеки ноутбук с размери на екрана до 17 инча. Голяма част от потребителите по цял свят срещаха трудност при снабдяването си със специални писалки за ноутбук или лаптоп. Проблемът се криеше в това, че софтуеърт в почти всички изработени аксесоари беше на японски език. Доставката на поръчката също не беше лесна работа. За радост на интернет потребителите, MVPen Touch 8 е снабден със софтуер на английски език. Поръчката му може да бъде извършена във виртуалното пространство. Това гаранатира заслужен успех и популярност на новата писалка. На външен вид, MVPen Touch 8 е почти еднаква със съществуващата до този момент Pentel's Air Pen. Наличието на софтуер на английски е една от основните разлики между двете пособия. Снабдяването на ноутбука с тази писалка осигурява лекота и бързина при писане или рисуване. Писалката е подходяща за хората, които обичат да си водят записки по време на работа.

На вид малките аксесоари за нашите компютри успяват да създадат неповторими удобства и функционалност. В забързаното ежедневие, никой няма време да си води отделни бележки относно своята работа. Въвеждането на текст с клавиатура е все още бавен процес. Но представените тхенологични писалки улесняват целия процес. Преносът на данни е бърз и качествен.

Етикети
MVPen Touch, Windows, ноутбоок
Сподели статията