Пет причини да заложим на базални зъбни импланти

Пет причини да заложим на базални зъбни импланти

Базалните зъбни импланти са иновативен начин да върнете усмивката си и да подобрите дъвкатлния рефлекс. Разбира се, цента им не е особено евтина, но пък инвестицията в здравето ви си заслужава. В тази статия ще дадем пет причини да си сложите базални зъбни импланти в случай, че сте частично или напълно обеззъбен.

1. Базалните зъбни импланти се монтират два пъти по-бързо, отколкото стандартните варианти. Лечението трае от 3 до 5 дни, а процедурата започва непосредствено след изваждане на болните зъби.

2. При базалната имплантология няма нужда да се чака заздравяване на раната на зъба. Ваденето се извършва с местна упойка и веднага това започва операцията по възстановяване на зъбите ви.

3. Този тип импланти са съвместими и при пациенти с недостатъчна кост – костна атрофия. Това се случва благодарение на добрия швейцарски дизайн на http://swissimplants.eu.

4. Голям плюс на базалните импланти, е че се поставят в най-твърдата наричана още кортикална кост. За разлика от обикновените импланти, които се интегрират в меката гъбеста кост.

5. BOI имплантите са подходящи за пушачи и хора с пародонтални проблеми. Именно поради тази причина те са толкова търсени в наши дни.

Естествено можем да дадем и още причини за това да използвате дентална имплантология, но и тези пет са достатъчни, за да върнете самочувствието си с нови зъби. Имайте предвид, че лечението е напълно безболезнено и за разлика от всички други познати варианти е краткотрайно, което пести пари за разкарване по кабинетите, правене на снимки и тъй нататък.

Предлагаме ви Swissimplants – център по дентална имплантология и доктор Александър Лазаров. Центърът се намира на адрес София, квартал Изток, ул. Люлякова градина – 7. Телефони за контакт 359 877 65 65 97 или 359 888 434 177 и електронна поща immediateimplants@gmail.com .

Надяваме се, че с тази публикация сме успели да ви помогнем!

Етикети
зъби, импланти, иновация
Сподели статията