Philips AMVA

Philips AMVA

За съвременния офис от значение е свързаността и комуникацията между отделните сътрудници в него. Ограниченията на географията падат благодарение на новото поколение уреди, които спазват принципа на максимално лесната свързаност. В началото на тази година Philips пусна на пазара нов продукт, който успява да даде ново измерение на офисната взаимосвързаност.

Philips AMVA LCD e монитор, който притежава ултра висок контраст и качество на картината, което помага на съвременния офис служител да се свързва и сътрудничи със свои колеги, независимо от мястото на което те се намират. Всичко това пести от разходите за пътуване и командировки. Размерът на разработвания от Philips модел AMVA е цели 27 инча. Това спомага на хората заети с креативни професии, които могат да разпънат проектите си максимално нашироко или пък да работят по няколко проекта едновременно. Освен това AMVA щади зрението на хората, които прекарват прекалено много време пред своите монитори. Това става благодарение на качеството на изображението, което мониторът има като данни. Вградената уебкамера дава възможност на АМVA да стане видео станция, която свързва колеги и клиенти от всички точки на земята. Технологията за вертикално подравняване на дисплея осигурява висок контраст, живи и ярки изображения. Благодарение на тези технически данни АМVA е чудесен монитор за провеждането на видеоконференции, които изглеждат все едно се провеждат в стаята, а не по кабел. Мониторът на Philips притежава оптимизирана SmartErgo стойка, която спокойно може да се настройва с височина до 15 см, за да бъде зрителното положение наистина удобно. По този начин умората от дългите работни часове прекарани зад компютъра се превръщат в удоволствие.

Philips AМVA притежава класически HDMI порт за универсална цифрова връзка. Освен него мониторът притежава DisplayPort, който е стандарт за връзка с компютър, който поддържа кабели с дължина до 15 метра и скорост на предаване на данните от 10.8 gbit/sec. По този начин се постигат много бързи изображения и скорости на опресняване на картината. Двадесет и седем инчовия дисплей разполага с уебкамера и микрофон, които позволяват да сте директно свързани с други хора, независимо от разстоянието, което ви дели. Philips AМVA заслужава вниманието на потребителите, тъй като холандците се славят с добрите си решения, които променят живота на хората към по-добро. Настоящият модел на монитор на гиганта от Айндховен се грижи за здравето на хората, които го ползват. Предотвратява умората в зрението, като ефекта от червените очи отпада. Фирмената култура на Philips е със зелена насоченост, такъв е най-новият им член в голямото мониторно семейство наречен AМVA.

Етикети
AМVA, LCD, Philips
Сподели статията