Philips Xenium X2300: телефон с поддръжка на три сим карти

Philips Xenium X2300: телефон с поддръжка на три сим карти

Съвсем скоро, семейството на мобилните телефони ще бъде увеличено с нов, функционален член – телефонът Philips Xenium X2300. Той ще бъде предназначен за нуждите на заетите и бързащи хора.

Потребителите на руския пазар вече имаха възможността да се срещнат с новото технологично чудо. Официално се очаква продажбите на Xenium X2300 да започнат в края на месец декември, съвсем на време за идващите Коледни и Новогодишни празници. Модерното устройство е изработено в класически моноблок, корпус. Телефонът е оборудван с екран с размер 2,4 инча. Писането на кратки текстови съобщения е превърнато в бърз и лесен процес. За целта, към телефона е пригодена буквено – цифрова клавиатура. За хората, които обичат да слушат музика докато се движат ще бъде интересно да знаят, че в пакета на предлаганите функции се включва и възможност за слушане на радио. В комплек с Xenium X2300 върви и адаптер Bluetooth, който е безжичен. Паметта на телефона може да бъде увеличена според нуждите и личните предпочитания. За целта, към телефона е добавен слот за MicroSD карта. С нейна помощ, паметта може да бъде увеличена до цели 32 GB. Това, което превръща Philips Xenium X2300 в телефон за заети хора е специалната функция, чрез която се поддържат едновременно три СИМ – карти. Притежателите на повече карти знаят колко досадно и непрактично може да се окаже носенето на повече от един мобилен апарат навсякъде. Превключването между СИМ – картите се извършва с помощта на специален бутон. Той е разположен на едната страна на корпуса. Philips Xenium X2300 поддържа клетъчни мрежи GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz. Захранването на мобилния телефон се осъществява с помощта на батерия, чийто капацитет е от 2000 mAч. Дизайнът на технологичното чудо е съобразен с модните течения в областта на техниката и комуникациите. Теглото на телефона дотига до 110 гр. Размерите на Philips Xenium X2300 са 119,6 х 50,5 х 15,7 мм. За хората, които обичат да провеждат дълги разговори ще бъде от значение фактът, че телефонът издържа до 8 часа в режим на непрекъснато говорене. Ако телефонните разговори бъдат ограничени до минимум, или ако се премине към режим на изчакване, батерията на мобилния апарат би издържала без зареждане до цели 30 дни. Телефонът е снабден с браузър Opera Mini. Наличният мултимедиен плейър поддържа успешно форматите MP3, AAC, MIDI, AMR, 3GP и MPEG4. Според направените прогнози, Philips Xenium X2300 ще бъде предлаган на съвсем достъпна за всички цена .

Телефоните, които поддържат 2 СИМ – карти извършиха истинска революция в света на комуникациите. Специалистите прогнозират светло бъдеще за телефона с 3 СИМ – карти.

Етикети
Philips, SIM, Xenium, телефон
Сподели статията