Последният оцелял (Last Man Standing) | Футболан

Последният оцелял (Last Man Standing) | Футболан

Искате да докажете на другите, че не само ви бива в познаването на мачовете от водещите първенства, но и можете да се справяте с това седмица след седмица, кръг след кръг. Ако искате да тествате способността си да оцелеете максимално дълго в правилния подбор на отбори победители, онлайн порталът Футболан ви дава чудесна възможност за това.

„Последният оцелял“ (Last Man Standing) е игра, при която във всеки кръг ще можете да посочвате само един отбор, от избрано от вас първенство, който смятате, че ще спечели двубоя си. Колкото и дълго да трае „серията“ ви, трябва да избирате победителите само в рамките на едно от посочените от нас първенства.

Ако отборът спечели мача си, вие продължавате в следващия кръг от нашата надпревара. Ако отборът загуби, вие отпадате, а в играта продължават само участници, които са познали победителя.

Това продължава докато в надпреварата остане само един участник – последният оцелял.

Предизвикателството е гарантирано от факта, че всеки следващ кръг трябва да избирате нов потенциален победител, тоест един отбор може да бъде избиран само един път.

Ако даден мач бъде отложен или прекратен, то всички играчи, които са избрали един от двата отбора в двубоя, продължават напред в състезанието.

Докато кръгът не започне, всеки играч има право да променя избора си.

За разлика от майсторските предвиждания, които са тест за доброто ви познаване на мачовете и способността да направите добра краткосрочна преценка, то „Последният оцелял“ е предизвикателство пред способността ви да мислите дългосрочно и стратегически.

Играта изисква добро познаване в дълбочина на съответното първенство, на програмата, на новините около отборите, на ред други детайли, така че да прецените кой отбор е удачно да играете в момента и кой да „оставите“ за някой от следващите кръгове, в които съответният отбор има по-лека програма.

Независимо дали „серията“ ви от успешни поредни мачове се дължи на това, че просто познаването ви се отдава или на това, че сте подбрали най-добрата дългосрочна стратегия, „Последният оцелял“ ще ви предложи идеалното предизвикателство.

Етикети
игра, футбол, футболан
Сподели статията