Работата в интернет по реална от всякога

Работата в интернет по реална от всякога

Преди време много хора търсеха работа чрез интернет но попадаха единствено на сайтове, които изискват гледане на 30 секундна реклама, за която получаваха 1 цент. За съжаление тези сайтове по познати като бъксове в по-голямата си част са чиста измама (SCAM) и не предлагат на потребителите реални доходи.

Друг начин за работа в мрежата е ако сте Фрийлансър (Freelancer), което ще да рече, че можете да работите по дадени проекти свързани с програмиране, създаване на сайтове, рисуване на лога, изработка на банери, писане на статии или друго. Тук в България има само няколко форума, които предлагат работа за фрийлансърите и беше крайно време да бъде открит сайт, който да дава възможност за надомна работа.

Сайтовете даващи реална възможност за надомна работа не само на тези, които разбират от компютри не са много. Можете безплатно да се регистрирайте в сайта nMarket.bg и да пуснете оферта. Ако някой поръча услуга от вас той ще трябва да заплати десет лева, които моментално отиват във вашата виртуална сметка. След поръчка на оферта предложена от вас ще ви информират чрез мейл. Натрупаните суми в сайта се изплащат чрез банков превод. Ако пък сте от другата страна на монетата и искате да поръчате от офертите можете да заплатите по много и различни начини сред, които EasyPay, ePay, PayPal, Alertpay, по банков път и така нататък.

Как да напишете и пуснете привлекателни оферти

Ако можете да разказвате вицове и забавни истории, напишете офертата например така „Казвам се Иван и ще разкажа пет супер смешни вица за да развеселя вашата сбирка или купон. Вицовете ще представя във видео файл, на който ще изпълня интересни танци, фокуси и номера”. Заедно с офертата прибавете ваши снимки за да се покажете пред хората и те да знаят, кой ще забавлява гостите им. Остава само да чакате поръчките като всяка една от тях ще ви бъде заплащана по десет лева.

Има и много други начини да се харесате на потенциалните клиенти стига да може да правите нещо интересно и най-вече полезно. В nMarket.bg влизат различни таланти, които пускат буквално всякакви услуги. Сред най-атрактивните сa за изготвяне на хорскопи, заснемане на рекламни видео клипове и дори предложения за гледане на домашни любимци.

Надявам се да ви бъде интересно и пожелавам успех.

Етикети
интернет, надомна работа
Сподели статията