Ръчен часовник, който отброява времето до края на живота ви

Ръчен часовник, който отброява времето до края на живота ви

В днешно време технологията и компютрите диктуват нещата. Всеки търси и ползва всевъзможни компютъризирани джаджи. Дали ще бъде нов айфон, таблет или друга екстра няма чак толкова съществено значение. Интересно е ,че тези технологични революции се отразяват и на часовниците. Да точно така, но не пагубно, както някои хора смятат, защото часовниците още предизвикват интерес и се купуват. Отразяват се от гледна точка на производството на новите модели и технологиите, които се използват. Така днес ще ви представим един интересен часовник, не толкова като дизайн, а по-скоро като функции. Става въпрос за ръчния часовник Tikker, който определено може да бъде наречен нетрадиционен. Защо ли? Ами този странен ръчен модел просто показва времето оставащо до края на живота ви.

Часовникът е творение на компания със същото име, но не си мислете че те имат някаква зла цел, всъщност създателите се надяват благодарение на този часовник да подобрят живота на множество хора. И така, колкото и клиширано да звучи светът ще бъде вече едно по-добро място, всеки ще се мъчи да направи живота си по-хубав и да постигне мечтите си.

Преди да получите такъв часовник, не че всички са се разбързали да се сдобият с такъв модел, все пак не всеки иска да знае кога ще умре, то вие трябва да попълните специална анкета. В самата анкета се съдържат въпроси относно вашия начин на живот, какви са навиците ви, дали спортувате, колко често пиете с приятели и други подобни. Разбира се посочвате и настоящата си възраст. И ето вече сте готови да получите този ръчен часовник. Веднъж вече като се сдобиете с този модел ще може да виждате не само часа в момента, но и колко време живот ви остава. Плашещо нали?

Според създателите на този интересен продукт, не е толкова важно времето, което имаш, а по-скоро какво правиш с него. Те се опитват да накарат хората, които веднъж осъзнавайки колко време им остава и виждайки това всеки ден на своя часовник, ще спрат да воюват и спорят за глупости. Така те ще имат повече време за приятни емоции и моменти и ще оставят всичко негативно зад гърба си. Но доколко е точно предсказанието на модерния часовник? Никой още не знае със сигурност, може би ще разберем след около 30-40 години. За момента създателите не могат да гарантират, че показаното от часовника е изчислено с точност. Все пак това са някакви приблизителни изчисления от специален механизъм на базата на вашия начин на живот и нищо повече.

Въпреки това този часовник определено е стимул към хората да подобрят живота си и да не оставят толкова неща за утре, просто защото утре е някъде далеч в бъдещето. Часовникът още не е на пазара, но се очаква това да стане след Нова година. Приблизителната му цена ще бъде около 35$, не е твърде скъпо, така че всеки ще може да си го закупи, ако желае.

Ако пък търсите друг тип часовник, като например механичен с приятен дизайн и автоматично задвижване или пък кварцови модели с атрактивна визия, без значение дали за Вас или за подарък на скъп човек, то ние знаем къде да ги намерите: онлайн магазин за часовници IskamChasovnik.com

Етикети
часовник
Сподели статията