UMI XII: смартфон с Full HD екран

UMI XII: смартфон с Full HD екран

До преди десетина години, комуникацията от разстояние се извършваше с помощта на стационарни телефони и пощенски станции. 21 век превърна общуването между хората намиращи се на различни географски точки в детска игра. Обществото получи своите мобилни телефони, а интернет се превърна във връзка за много хора. Едва ли някой би предполагал, че с помощта на малък телефон ще се провежда видео разговор. Днес, нищо не е в състояние да изуми човешкия ум и способности. Технологичният свят се приготвя да посрещне новаторското чудо, смартфон с Full HD екран. Познат под кодовото име UMI XII, смартфонът ще се отличава с 4,7 – инчов сензорен екран.

Процесорът на представения смартфон е четириядрен. Честотата му е 1,5 GHz. RAM паметта на модерния телефон варира между 1 и 2 GB. Размерът на флаш – паметта зависи от личните предпочитания на собственика. Дисплеят на смартфона се отличава с IPS - матрица ( от по – висок клас) и LED подсветка (тя е съставена от светодиоди). Подсветката е разделена на отделни сектори. Резолюцията на дисплея е 1080х1920 пиксела. Уточнява се, че форматът е Full HD. Телефонът е снабден с 12 мегапикселова камера. В предната част е разположена допълнителна камера, която влиза в действие при видео разговори. Кореспонденцията се води изключително лесно. Връзката е отлична. Камерата представя възможност за следене на собствения образ. Корпусът на мобилния телефон е с дебелина от едва 9 мм. Рамката около екрана е с ширина от 3,4 мм. Дизайнът е изключително иновативен и харесван от всички потребители. Представеният смартфон е инсталиран с операционна система Android 4.1 Jelly Bean. Тази версия се отличава като най – бързата и несъздаваща проблеми на потребителите. Операционната система е съобразена с изискванията на камерата и направените нововъведения. Въпреки подобренията си, Android 4.1 Jelly Bean запазва своето лесно управление. Системата не затруднява средностатистическия потребител. Ако трябва да се даде дефиниция на тази версия на Android, то думата „еволюция“ е напълно достатъчна. Първоначално, смартфонът ще излезе на китайския пазар. Както може да се очаква, цената за това технологично чудо ще бъде по – ниска за народа на Китай в сравнение с останалите страни.

Смартфонът UMI XII ще улесни комуникацията между хората още повече. Заложените параметри и качество ще удовлетворят нуждите на вечно забързаните хора. Дизайнът на мобилното средство ще го превърне в моден аксесоар. Операционната му система издига телефонната комуникация на по – високо ниво, без да създава излишни затруднения. Функциите на смартфона са съобразени с изискванията на модерното общество. UMI XII е комплекс от функционалност и елегантност.

Етикети
Full HD, UMI XII, смартфон
Сподели статията