Вагина или кукла? - Sex toys

Вагина или кукла? - Sex toys

Винаги когато имате партньорка, секса с нея ви задоволява в повечето случаи напълно. Има обаче и случаи, в които не всеки мъж получава всичко, което желае и тогава изниква желанието да се посети секс магазин, в който да се закупят различни играчки за възрастни (sex toys). Мастурбирането е познато на много голям процент от господата, но новите усещания, които могат да се изживеят с кукла пригодена за техните потребности или изкуствена вагина са съвсем различни и носят допълнителни удоволствия и изживявания. Цените им са съвсем поносими за всеки българин и обикновено доставките са безплатни, когато сумата надвишава цена над 30 лева.

Да се използва изкуствена вагина в сравнение с кукла от избраните sex toys (играчки за възрастни) дава повече свобода, защото позите и местата, на които може да се задоволявате са неограничени. С нея, която заема съвсем малко място може да го „правите“ дори в автомобила си, когато имате повече свободно време, без да изпитвате някакви притеснения. Да спрете на околовръстен път или близо до магистралата няма да ви отнеме много време, а в същото време може да наблюдавате и някой да не приближи до вас.

Малките и размери са подходящи за пренасяне без дори да се нуждаете от чанта, в която да я поставите. Материалите, от които най-често са изработвани са силикон, кибер кожа и специално тествани подобни, които целят да доставят по приятни усещания на силния пол. Някои модели са с допълнение анус, който почти винаги е по-тесен и дава реално две нови усещания за ползвателите и. Използването им винаги се препоръчва в комбинация с овлажнителни специални гелове или кремове за предотвратяване на нежелани търкания и ожулвания.

Същите гелове и овлажняващи кремове се препоръчват и при употребата на кукла за възрастни. При избор на sex toys (секс играчки) някои предпочитат тя да бъде по-реална и дори с действителни размери наподобяващи реална жена. Естествено във всеки магазин за възрастни ще се намерят техни много разнообразни модели в различни форми и цветове. Искате мулатка, руса мадама или пък дебела такава. Желанията ви са изпълними и може да се спрете на голямото разнообразие по всяко време. Другите опции, които могат да задоволят желанията ви са с няколко на брой отверстия (устна, вагина, анус) или пък с много добре наподобяващи реални гърди, които могат да са малки, големи или средни. Единственото тяхно неудобство е, че трябва да разполагате с повече място наистина, на което да се „развихрите“. Остава единствено само вашия избор на sex toys, който може да направите в магазините във вашия град или тези, които са в мрежата.

Етикети
секс
Сподели статията