Защо да сложим газова уредба на автомобила си

Защо да сложим газова уредба на автомобила си

Газовите уредби имат широко разпространение в България поради това, че газта е значително по-евтина от бензина и дизела. Почти всеки автомобил произведен през деветдесетте разчита на АГУ за икономия на горивото и не само.

Ако сложите газова уредба, то вие ще усетите как разхода ви спада и въпреки коментарите, че това оказва негативно влияние върху двигателя, джобовете ви ще бъдат с една идея по-пълни, отколкото ако разчитахте на друг тип гориво.

Вие ще изберете дали да карате на пропан-бутан или метан, но и в двата случая пестите. Тук е моментът да посъветваме всички водачи да търсят само сериозни сервизи за газови уредби, които да инсталират бутилката и да я преведат в готовност за употреба. Не се опитвайте да монтирате системата сами, защото има опасност да пропуснете някой маркуч или друга важна подробност.
Сега имате възможността да купите газова уредба на различни цени, според вашия бюджет. Съветваме ви да заложите на по-скъпите варианти, защото те гарантират безопасност, лесен монтаж и висока ефективност. Втората употреба не е удачно решение и ние ви съветваме да я избягвате.

Друг разумен вариант са газовите инжекциони, за които може да се информирате в специализираните сайтове и форуми за АГУ. Те са още по-икономични и са приложими за по-новите модели леки коли. И тук както при класическите газови бутилки се изисква прецизна инсталация и повишено внимание при употреба.

Профилактичните прегледи на автомобилната газова уредба, ще спомогнат за вашето спокойствие производителността на системата. Направете ги в сервиз Energy GAS и карайте без никакво притеснение.

Не е тайна, че газта за разлика от другите горива е по-доброто решение за природата. Това идва да рече, че освен икономична тя е и екологично чиста още един плюс, който да имате предвид. Това са нашите причини да сложим газова уредба на автомобилите си, а сега ще се радваме да чуем вашите.

Етикети
автомобили, АГУ
Сподели статията